Matchday! De laatste en allesbeslissende wedstrijd van dit seizoen

De spanning is voelbaar. Vanavond is Sparta verzekerd van een plek in de eredivisie, of onze club is gedegradeerd. Winnen van Emmen, dat is waar het vandaag om draait. Waar je in het stadion ook zit of staat: ga achter de Spartaanse ploeg staan en laat je horen. Succes Spartanen!Door: de redactie

Brogno transfervrij naar Beerschot

Loris Brogno gaat Sparta na drie seizoenen verlaten. De Belgische aanvaller vertrekt transfervrij naar zijn vaderland. Beerschot-Wilrijk, uitkomend in de Belgische eerste divisie, wordt de nieuwe club van de buitenspeler. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer.

Alles rood en wit!

We riepen het deze week al een aantal keren. In de allesbeslissende thuiswedstrijd tegen FC Emmen moet het Kasteel kolken en moeten, wij de supporters, onze jongens van het begin tot het eind vocaal ondersteunen. Sparta zelf vindt onze steun fantastisch en voegt iets toe aan deze oproep: Kom morgen allemaal in het Rood en Wit. Uiteraard ondersteund de redactie van ITWM dit en vraagt alle supporters ook aan deze oproep gehoor te geven.

Videoscheids

Heel voetbalminnend Nederland heeft afgelopen week zijn zegje mogen doen over de arbitrale dwaling van het duo Lindhout en Manschot. Gezamenlijk benadeelden zij Sparta op een vreselijke manier en kan deze fout er toe leiden dat er bij volgend seizoen op Het Kasteel miljoenen misgelopen worden en dat het UWV eerdaags wat mensen, nu werkzaam in Spangen, zich komen melden. Edward van der Torre en Aad Leeuwangh doen er een schepje bovenop en laten zich horen in twee ingezonden stukken

Semper bij training voor Emmen

Onze trainingsverslaggever sprak vandaag -zonder resultaat- met trainer Dick Advocaat, die subtiel met zijn voet de achterbak(je) van zijn Porsche kan openmaken. Onze trainert trekt zich niets aan van Semper die vroeger Van Hanegem bewoog Ali el Kahtabbi in de spits te zetten. Die vloerde met drie doelpunten in de nacompeitie toen Excelsior. FC Emmen? "In de houdgreep ermee en nooit meer loslaten."

www.auto-onderdelenshop.be
Error: There are currently no polls. Please create one.