Voorbeschouwing Heracles-Sparta 14 december 2017

Een midweekse speelronde, met voor Sparta een bezoek aan Heracles Almelo op het programma! Dit is bij uitstek zon wedstrijd om te verrassen en punten te pakken. Lukt het Sparta om weer eens te winnen? Lees hier de voorbeschouwing.Door: de redactie

VI: Waarom niet Lammers en Kramer?

VI's Chris Tempelman volgt onze club op de voet en gooit in de uitgave van vandaag eens een balletje op voor versterkingen. Of Rob Westerhof zijn Eindhovense contacten eens kan aanspreken op spits Sam Lammers. En of het de eer van Sparta te na is Michel Kramer van Feyenoord te huren?

Oproep van de Spangenaren

Sparta's sfeermakers de Spangenaren doen een oproep aan alle Spartanen om komend weekend eens goed uit te pakken. Nu wordt er morgenavond in Almelo ook geen onbelangrijk potje gespeeld maar Zondag staat de enige echte stadsderby van Nederland op het programma en daar moet extra aandacht aan besteed worden. Er zijn niet alleen drie punten te verdienen, maar oh, oh, oh....wat zou die "FIVE IN A ROW" toch lekker zijn!

Sparta - Vitesse naar 16 januari 2018

De afgelaste wedstrijd tussen Sparta en Vitesse zal op dinsdag 16 januari worden ingehaald. Aanvang: 20:00 uur. Dat wordt dus de eerste pot in het nieuwe jaar, als er geen overdaad aan witte vlokjes valt natuurlijk.

Deroy Duarte Sportman van het Jaar?

Onze speler Deroy Duarte is genomineerd als Sportman van het jaar 2017 in Schiedam. Stemmen op onze middenvelder die aan het doorbreken is kan via de gemeentesite van Schiedam.

www.auto-onderdelenshop.be
Sparta staat in de winterstop....
...op plek 15 of hoger.
....op plek 16 of 17.
...helaas helemaal onderaan.

resultaten