Verslag van training met gehavende fan

Gaat Duarte tegen AZ Dougall vervangen? Gaat Mühren samen met Kramer van voren spelen? En is Chabot, die vandaag eerder naar binnen ging van de training, op tijd fit? Vragen, vragen, die trainersverslaggever Semper probeert te beantwoorden. Een mede-watcher had een ei op zijn hoofd. Dat ook.Door: Semper

Op naar Alkmaar!

Zaterdag speelt onze club uit tegen AZ. Op papier een moeilijk pot natuurlijk, maar het potje van vorig jaar - toen Sparta een punt mee nam uit Alkmaar - geeft maar aan dat we bij voorbaat niet per se kansloos zijn.

1-1 gelijkspel in Enschede

Het was van beide kanten erg slecht in Enschede. Twente was wel beter, want het was voetballend de slechtste wedstrijd van onze club onder leiding van Dick Advocaat. Sparta kwam onverdiend op 0-1. 3 punten hingen even in de lucht, maar 5 minuten voor tijd maakten de Tukkers de 1-1. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd ontsnapte Sparta nog aan een nederlaag, toen een schot van Twente op de lat uiteen spatte.

Voorbeschouwing FC Twente - Sparta (februari 2018)

Voor Sparta is iedere wedstrijd zo langzamerhand van cruciaal belang. Hetzelfde geldt voor FC Twente. Dat beide clubs dit weekend tegen elkaar spelen maakt de wedstrijd sportief zeer beladen: de ploeg die verliest, staat zondagavond op de laatste plek in de eredivisie. Dat biedt ook weer perspectief voor Sparta. Bij winst laat onze club de laatste plek achter zich!

Jong Sparta doet goede zaken tegen Achilles

Jong Sparta won vandaag met 2-4 bij hekkesluiter Achilles. De rood-witte youngsters stegen hiermee direct naar de 13e plek. Opvallend is overigens het gemak waarmee Jong Sparta scoort. Slechts 4 teams in de tweede divisie wisten meer doelpunten te maken.
www.auto-onderdelenshop.be
Wordt de media aandacht op RTV Rijnmond over de regioclubs goed verdeeld
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht - 45% / 245 stemmen
Nee, de club uit Zuid krijgt nagenoeg alle aandacht
Nee, alleen Sparta zou als "De Club van Rotterdam" alle aandacht moeten krijgen - 6% / 31 stemmen
Nee, alleen Sparta zou als
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club - 38% / 207 stemmen
Je krijgt de aandacht die je verdient n.a.v. je prestaties of gerommel binnen de club
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld - 10% / 56 stemmen
Ja, de aandacht wordt prima verdeeld
Aantal stemmen: 539
stemmen