Dalibor Volas pakt zijn jas

Dalibor Volas vertrekt per direct bij onze club om zich te richten op een andere club. Het ga je goed spits. Tabee. In het Sloveens: Adijo.Door: de redactie

Bar uit sponsorbox te koop

Heeft u nog ergens 10.000 euro liggen? Schaf dan een bar uit één van de leukste skyboxen in het Sparta-stadion aan. Een bar die uitkeek op het veld en veel moois, maar ook ellende aan zich voorbij zag trekken. Na de pijltjes de Marktplaatslink.

Twee versterkingen voor Sparta in winterstop

Redacteur Chris Tempelman van voetbalweekblad VI laat vandaag via de VI website weten dat Leo Beenhakker op zoek is naar twee nieuwe spelers. Deze kwaliteitsinjectie moet in de winterstop aan de Sparta selectie toegevoegd worden.

Info over Sparta – FC Utrecht

Zondag staat de club van Rotterdam opnieuw een zware uitdaging te wachten. Om 14:30 wordt afgetrapt voor het duel tegen het vrij hoog geklasseerde FC Utrecht dat afgelopen weekend met betrekkelijk eenvoud één van die minder mooie clubs uit onze stad opzij wist te zetten.

Remise in Tilburg: wedstrijdverslag Willem II - Sparta

Sparta heeft gisteren in het Koning Willem II stadion een punt overgehouden aan het duel met Willem II. Vooraf had wellicht menig Sparta supporter er voor getekend, na de wedstrijd waren de meningen verdeeld. Des te meer omdat Sparta met een redelijk royale tussenstand van 0-2 de 1e helft boven verwachting af sloot.

(foto Carla Vos)

www.auto-onderdelenshop.be
Is de selectie sterker of zwakker dan vorig seizoen?
Sterker. - 39% / 307 stemmen
Sterker.
Zwakker. - 44% / 348 stemmen
Zwakker.
Precies gelijkwaardig. - 18% / 139 stemmen
Precies gelijkwaardig.
Aantal stemmen: 794
stemmen