Sparta komt klap van enige ADO-doelpunt niet meer te boven

Sparta heeft voetballend geen minder elftal dan ADO, dat werd duidelijk in grote delen van de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Maar Sparta stortte na de 1-0 even volledig fit en wist daarna niet meer het niveau van de eerste helft te halen. Weer puntverlies tegen een directe concurrent, waardoor de druk op de wedstrijd Sparta Roda toeneemt.

Door: de redactie

Mentaal zwak Sparta verliest terecht in Den Haag

50 minuten lang waren Sparta en ADO gelijkwaardig. Toen scoorde Den Haag de 1-0 en stortte Sparta in. Muhren schoot nog op de paal, maar Den Haag kreeg meer kansen en was na de 1-0 strijdlustiger en ook voetballend beter. Het mentaal zwakke Sparta wist de rug niet echt te rechten en een serieus slotoffensief bleef helaas uit. Later meer...

Voorbeschouwing ADO - Sparta (september 2017)

De bekernederlaag tegen RKC doet nog steeds wat pijn, maar moeten we maar achter ons laten. In de komende 9 dagen staan namelijk 2 wedstrijden tegen directe concurrenten op het programma. Volgende week zondag thuis tegen Roda. Vandaag eerst de wedstrijd tegen ADO-uit.

Sander Fischer speelt tegen ADO

Sander Fischer start morgenavond in de basis. Hij vervangt tegen ADO Den Haag de geblesseerde Bart Vriends. Een juiste keuze van onze trainer Alex Pastoor? Binnenkort verschijnt de voorbeschouwing op de wedstrijd in Den Haag.

Sparta huurt eSporter van Ajax

Sparta huurt Lev Vinken van Ajax. Vinken kan heel goed voetballen. Op z'n spelcomputer. Ook heeft Sparta verregaande interesse in Jean-Luc Picard, een 25-jarige tafelvoetballer van Standard Luik. Noem ons bij ITWM sentimentele oude zeikerds, maar waarom houdt Sparta zich met dit soort ongein bezig? Toch zeker niet, omdat alle andere clubs het nu eenmaal ook doen?

www.auto-onderdelenshop.be
Is de selectie sterker of zwakker dan vorig seizoen?
Sterker. - 53% / 230 stemmen
Sterker.
Zwakker. - 26% / 114 stemmen
Zwakker.
Precies gelijkwaardig. - 21% / 89 stemmen
Precies gelijkwaardig.
Aantal stemmen: 433
stemmen