Opgefrist Sparta pakt geen punten

Een hard werkend en bij vlagen fris spelend Sparta verloor met 0-1 van Vitesse. Onterecht, want onze club had minimaal een punt verdiend. Maar helaas wisten we ook tegen Vitesse niet te scoren. Het was in ieder geval een stuk beter dan voor de winterstop en dat biedt hoop. Later meer.Door: de redactie

Voorbeschouwing Sparta - Vitesse (16 januari 2018)

Spartanen leven vandaag de dag tussen hoop en vrees. Denkend aan Feyenoord-thuis, Groningen-uit, de nederlaag tegen Telstar en het feit dat vanavond maar 1 nieuwe speler in de basis staat en er bestaan voldoende redenen om de voetbaldag van vandaag te vrezen. Maar een nieuwe technische staf, een flink gewijzigde basisopstelling en iets in de geest van een frisse herstart bieden hoop op een punt. Durft er iemand te hopen op 3 punten? Sparta-Vitesse is hoe dan ook een pot om naar uit te kijken.

VI: Sparta heeft interesse in Ahannach

Soufyan Ahannach staat in de belangstelling van onze club, zo meldt Voetbal International. De 22-jarige aanvaller, die in het verleden doorgaans als buitenspeler in actie kwam, staat onder contract bij Premier League club Brighton & Hove Albion.

Sparta bevestigt komst Guveli

De naam van Yigithan Güveli zong al een tijdje rond in de Spartaanse media en niet ten onrechte, want 'de officiële' bevestigt nu de komst van de Turkse verdediger. Güveli wordt voor een half jaar gehuurd van Fenerbahce en meldt zich zsm in Rotterdam-West. Karşılama, Yigithan.

In een nieuw jasje: Sparta wil nog drie spelers

De Telegraaf zit bovenop Sparta. Niet letterlijk trouwens, maar toch: er bovenop zitten ze. Zelfs als er geen nieuws is, brengen ze het toch. In dit geval komen ze met het oude bericht in een nieuw jasje dat Sparta nog drie spelers wil halen.

www.auto-onderdelenshop.be
Moet natuurgras terugkeren op Spangen?
Ja, en wel zo snel mogelijk - 67% / 2023 stemmen
Ja, en wel zo snel mogelijk
Nee, het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras - 22% / 668 stemmen
Nee,  het bevalt me goed en kent veel voordelen t.o.v. natuurgras
Het maakt mij niet zo veel uit - 11% / 324 stemmen
Het maakt mij niet zo veel uit
Aantal stemmen: 3015
stemmen