Kunstgras versus natuurgras

De kunstgrasdiscussie is een regelmatig terugkerend onderwerp in de media. Resoluut afschaffen die handel, of heeft kunstgras juist de toekomst? Paul Lasee gaat er dieper op in. Vul ook de poll in, rechts op de hoofdpagina!Door: Paul Lasee

Pastoor zet teammanager Sneep weg

Alex Pastoor zet teammanager Jaap Sneep buiten de deur. Sneep werkte sinds 2000 voor Sparta en past volgens Pastoor niet in het profvoetbalklimaat. Zou Pastoor nu ook nog de functie als teammanager aan zijn takenpakket toe willen voegen?

Sparta amateurs na spektakelstuk naar finale

De RV&AV Sparta is erin geslaagd de finale te halen om promotie naar de tweede klasse. Na de eerste wedstrijd thuis met 2-2 gelijkgespeeld te hebben tegen FC Binnenmaas werd de return na verlenging gewonnen! Klasse boys!!!

Roland Bergkamp weg bij Sparta

Roland Bergkamp verlaat Sparta. Het aflopende contract van de spits wordt niet verlengd. De 26-jarige speelde 33 wedstrijden in het rood-witte shirt.

Laros: spelersbudget moet met minimaal 50 % omhoog

In het interview waar we in het vorige artikel naar verwezen zegt Manfred Laros ook interessante dingen over de uitbreiding van het stadion en de begroting. De komende twee jaar moet onze club overleven. Dan is het bedoeling dat het stadion uitgebreid is en het spelersbudget fors gaat stijgen.
www.reservedelenstore.nl
Gaat u uw seizoenkaart verlengen?
Ja, 1000% - 84% / 396 stemmen
Ja, 1000%
Ik twijfel - 5% / 23 stemmen
Ik twijfel
Nee, ik ga losse kaartjes kopen - 6% / 27 stemmen
Nee, ik ga losse kaartjes kopen
Nee, ik hou het voor gezien bij Sparta - 6% / 26 stemmen
Nee, ik hou het voor gezien bij Sparta
Aantal stemmen: 472
stemmen