Sparta kansloos in besloten oefenpot tegen Utrecht

Sparta heeft zojuist een besloten oefenwedstrijd gespeeld. Het zelfvertrouwen is in dit potje in ieder geval niet opgekrikt. Er werd met maar liefst 5-1 verloren van FC Utrecht. Friday maakte de Spartaanse goal. Wellicht laterrrrr meer.Door: de redactie

Dick Advocaat wordt lid van de sv

Voor de lieve som van 25 euro is trainer Dick Advocaat vandaag lid van de supportersvereniging geworden. Wim Duiverman kreeg de Hagenees zo gek om te laten tekenen. Thomas Verhaar mag zich ook sv-lid noemen en krijgt elk seizoen vijf keer supportersblad KasteelNieuws in de bus, korting op de bierprijzen in supportshome De Schicht en op de busreizen naar uitwedstrijden. Lachen toch.

Individuele klasse Ajax doet Sparta pijn

Na twee overwinningen op rij weten we weer wat verliezen is. Nu lijkt de laatste plaats weer meer dichterbij te zijn dan we dachten, maar laten we daar nu even niet aan denken. Bonuspunten werden vandaag niet gehaald, maar er zijn nog genoeg kansen. Lees hier het wedstrijdverslag van Sparta - Ajax

Slechte 2e helft nekt Sparta

Één helft goed spelen is (veel) te weinig gebleken om het een topclub lastig te maken. Een stunt bleef uit en het werd 2-5. We krijgen twee weken tijd om er straks in Zwolle weer te staan. Laterrrrr meerrrr.

Voorbeschouwing Sparta–Ajax (18 maart 2018)

De week waarin Nederland de gang maakt naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen trappen we af tegen Ajax. Laten we voor dat treffen hopen op een onverwachte uitslag. Normaliter wint topclub Ajax van laagvlieger Sparta. Maar zeg dat niet te vlug. ITWM blikt vooruit.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons - 52% / 183 stemmen
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas - 11% / 39 stemmen
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen - 37% / 128 stemmen
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen
Aantal stemmen: 350
stemmen