Remise in Tilburg: wedstrijdverslag Willem II - Sparta

Sparta heeft gisteren in het Koning Willem II stadion een punt overgehouden aan het duel met Willem II. Vooraf had wellicht menig Sparta supporter er voor getekend, na de wedstrijd waren de meningen verdeeld. Des te meer omdat Sparta met een redelijk royale tussenstand van 0-2 de 1e helft boven verwachting af sloot.

(foto Carla Vos)Door: de redactie

Voorbeschouwing Willem II - Sparta 18 november 2017

Met Willem II uit staan we weer voor een bijzonder belangrijke pot. Geven we de goede reeks een vervolg en pakken we één of zelfs drie punten in Tilburg? Of blijken we weer hét medicijn voor een ploeg in nood? Lees hier de voorbeschouwing!

Don Leo terug op het Kasteel

Leo Beenhakker keert terug op Het Kasteel. Dit bericht werd zojuist op RTV Rijnmond in het programma FC Rijnmond wereldkundig gemaakt. Leo Beenhakker gaat de technische taken van trainer Pastoor tot aan de winterstop overnemen.

Sparta - FC Utrecht nagenoeg uitverkocht

Volgende week zondag speelt Sparta op Het Kasteel de wedstrijd tegen Fusie Club Utrecht. Voor dit duel zijn amper nog kaartjes verkrijgbaar. Snel handelen is het enige wat je kan doen als je nog live bij de belangrijke pot voetbal wil zijn.

Edwin de Graaf fluit aanstaande zaterdag

De wedstrijd Willem II - Sparta Rotterdam wordt zaterdag gefloten door scheidsrechter Edwin de Graaf, die in het seizoen 2011 in Oss een scootmobiel op zich in zag rijden. De Graaf moet de aankomende degradatiekraker in goede banen leiden.

www.auto-onderdelenshop.be
Gaan we dan tegen ADO de broodnodige punten pakken?
Ja, de punten zijn voor ons - 52% / 183 stemmen
Ja, de punten zijn voor ons
Niet meer dan één punt helaas - 11% / 39 stemmen
Niet meer dan één punt helaas
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen - 37% / 128 stemmen
Nee hoor, ook tegen ADO gaan we verliezen
Aantal stemmen: 350
stemmen