Dinsdag 01 Augustus 2017 - 09:58

van Drongelen naar HSV?

Of HSV tijdens het onderonsje in Oostenrijk geinteresseerd in Rick van Drongelen is geraakt; dat is nog onduidelijk. Dat het interesse in de Zeeuwse verdediger uit Axel heeft is overduidelijk. Speler en de Duitse club lijken er al uit te zijn. Nu Sparta nog!

Onze club meldt vandaag op de officiële Sparta website dat zij in onderhandeling is met de Duitse club uit Hamburg over een overgang. Dat is best opmerkelijk, omdat dergelijke transfers meestal pas gemeld worden als alles geregeld is.

Rick van Drongelen heeft nog een contract tot aan medio 2019, dus zal ongetwijfeld een bedrag voor Sparta gaan opleveren met iets met zes nullen er in. De Zeeuws Vlaming speelde sinds 2012 voor Sparta en maakte in het kampioensjaar zijn debuut.

Geruchtenmachine: 3 tot 4 miljoen euro

Van Drongelen zou volgens VI voor een bedrag van drie tot vier miljoen euro de overstap gaan maken naar HSV. RTV Rijnmond denkt aan drie miljoen euro. Hoewel het gespeculeer is van de 2 sites zouden we weleens in de richting kunnen zitten. Rond de 3 miljoen euro'tjes in één keer en bonussen als Van Drongelen een vastgesteld aantal wedstrijden in het eerste van HSV gaat spelen is ook heel goed mogelijk, omdat dit type afspraken steeds vaker de norm wordt bij transfers.Share |
comments powered by Disqus