Vrijdag 03 Februari 2017 - 14:31

Zaterdag op Het Kasteel, Jong Sparta - Kozakken Boys

Dit weekend kan je twee keer naar Het Kasteel om Sparta te aanschouwen. Zondag natuurlijk Sparta - PEC. Morgen begint om 15:00 uur, Jong Sparta - Kozakken Boys.

Seizoenkaarthouders hebben toegang. Overige supporters betalen 5 euro. Een kaartje kan je kopen zaterdag voor de wedstrijd in de Sparta Fanshop, of via www.spartakaartje.nl. Entree is via Ingang D (naast de Fanshop, tussen het Kasteel en de Bok de Korver tribune in).

Jong Sparta laat nog weleens onnodig punten liggen, maar verloor de laatste 5 duels niet. Daarom is de ploeg van Ole Tobiasen opgeklommen naar plek 13 (in een competitie met 18 ploegen), met 24 punten uit 21 wedstrijden. De Spartaanse youngsters verkeren dan ook niet meer in degradatiegevaar, al moeten er nog wel punten gepakt blijven worden, maar eigenlijk heeft Jong Sparta wel de ambitie om op te klimmen naar het linkerrijtje. Dat is niet onmogelijk, de verschillen zijn klein, nummer 9 Barendrecht heeft maar 3 punten voorsprong op Jong Sparta.

Kozakken Boys had een wervelende start van de competitie, maar is inmiddels afgezakt naar plek 6 en verkeerd in een wat minder goede vorm. Het gat tussen Jong Sparta en Kozakken Boys bedraagt 7 punten.Share |
comments powered by Disqus