Donderdag 26 Oktober 2017 - 08:45

Wat vond en wat vindt u?

Oplettende bezoekers van deze website hebben vorige week kunnen zien dat onze opiniepoll weer online staat. Rechtsonder (onder de advertenties) staat deze poll. Opvallend dat voorafgaand aan de derby de meeste supporters er van overtuigd waren dat Pastoor in het zadel zou blijven.

We vroegen of Excelsior uit het Waterloo voor Alex Pastoor zou worden. We konden drie mogelijkheden verzinnen wat er zou gaan gebeuren. 183 stemmen werden er uitgebracht en het overgrote deel (100 stemmen, 55%) dacht dat ongeacht de uitslag Pastoor gewoon in het zadel zou blijven zitten. 45 (25%) stemmers dachten daar het tegenovergestelde van en gingen er vanuit dat Sparta billenkoek op Woudestein zou krijgen en dat daarmee de positie van Alex Pastoor einde verhaal zou zijn. 21 websitebezoekers (20%) stemde voor de optie dat wellicht het wel het einde van de baan als TD voor Pastoor zou worden, maar niet het einde van zijn trainersloopbaan bij Sparta.

De nieuwe poll gaat over de wedstrijd van komende zondag en ziet graag beantwoord worden of Sparta in dezelfde opstelling moet beginnen als waar het tegen Excelsior mee begon. Vasthouden aan de basis of toch weer veranderingen doorvoeren. Wat vinden jullie? Reageer er rustig op los. Heb jezelf een suggestie voor een poll? Stuur een e-mail naar itwmredactie@hotmail.nl



Share |
comments powered by Disqus