Maandag 31 Juli 2017 - 11:43

Verrips krijgt contractverlenging en proefperiode bij MVV

Onze club heeft de optie in het contract van doelman Michael Verrips gelicht. De 20-jarige keeper heeft daardoor nu een contract tot en met 30 juni 2019. Komend seizoen mag hij echter verhuurd worden. Momenteel is hij op proef in Maastricht.

Sparta heeft met Verrips en de Spaans-Belgische goalie Craninx twee toekomstige opvolgers voor Kortsmit in huis. Craninx zal veel speelminuten gaan maken in Jong Sparta. Verrips kan dan speelminuten op gaan doen bij MVV.

Dat onze club zijn contract met 1 jaar verlengd heeft (door het lichten van de optie) geeft aan dat Sparta vertrouwen heeft in Verrips. Het 'technisch hart' van onze club denkt dat als Verrips op huurbasis eerste keeper wordt bij een pilssssleague club, dit zijn ontwikkeling ten goede zal komen.

Nienhuis

Verrips mag zich deze week dus 'op proef' bewijzen bij MVV. Als hij daadwerkelijk verhuurd wordt, zal Sparta naar verwachting Nienhuis (die meetraint bij Sparta) een contract voor 1 jaar aanbieden. Ook Michael Fabrie en Bryan Janssen staan nog als (Jong) Sparta keepers onder contract.Share |
comments powered by Disqus