Maandag 30 Oktober 2017 - 12:48

Veenhoven krijgt drie wedstrijden

De aanklager betaald voetbal heeft zich over de overtreding van onze speler Mark Veenhoven en kwam met een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Club en speler hebben het voorstel geaccepteerd.

Veenhoven mist door de rode kaart de duels met SC Heerenveen, Willem II en FC Utrecht.

In de blessuretijd tegen FC Groningen maakte Veenhoven een professionele overtreding- zoals dat mooi heet- op invaller Lars Veldwijk. Niet met de intentie om hem te blesseren, maar om een doelpunt te voorkomen, dus voor het team, liet Veenhoven na de wedstrijd nadrukkelijk weten.

Tv-analist Pierre van Hooijdonk die de overtreding op zijn Twitter-account van dit commentaar voorzag: "Dit is meer dan een doorgebroken tegenstander! Had einde carrière kunnen zijn voor Veldwijk", nemen we (als u dat al deed) niet meer serieus. Wat een ontplofte blaaskaak is dat.UPDATE: Pierre twittert over de straf: "3 duels een fikse schorsing?! 6 beter op zijn plaats geweest na al die ‘complimenten’. Had nog 2 spelers te passeren toen hij werd afgezaagd."

Na de wedstrijd werd Mark Veenhoven bejubeld door ons publiek. Zowel op tribune als later in het supportershome. Onefortheteam. Klasse Mark. Even uitzitten en opnieuw beginnen.Share |
comments powered by Disqus