Zaterdag 02 September 2017 - 10:40

Vandaag: Open Dag bij Sparta

Vandaag is het Open Dag bij Sparta. Omdat de PR mensjes bij Sparta dit een briljant idee vonden is de dag enkele jaren geleden omgedoopt tot familiedag, maar echt waar: je mag ook lekker ego´stisch alleen, met vrienden of met buren komen. Gewoon lekker open dus, deze Familiedag.

Sparta - SV Meppen, 13:00 uur, gratis toegankelijk

Het is ook prima weer voor zo'n Open/Familiedag, dus reis weer eens af naar Het Kasteel om wat bij te praten met Sparta vrienden en Sparta aan het werk te zien in de oefenpot tegen SV Meppen. De wedstrijd tegen de Duitse derde divisieclub begint om 13:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Vrouwen EK

De Open Dag van onze club vindt ditmaal niet plaats in juli, maar op een moment dat er al drie wedstrijden gespeeld zijn. Dit komt omdat Het Kasteel in juli niet beschikbaar was in verband met het vrouwen EK. Jammer, want de Open Dag was toch altijd een dag waar je voor het eerst (na al dan niet wat oefenwedstrijden op amateurvelden gezien te hebben) weer naar Het Kasteel trok. En waar velen die geen oefenwedstrijden zagen voor het eerste de nieuwelingen aan het werk zagen.

Fischer, Holst en Marfelt in actie

Dat alles is dit jaar dus wat anders hoewel.....Fischer, Holst en Marfelt zullen ongetwijfeld hun eerste speelminuten gaan maken in Sparta 1. En ook mogen we toch wel verwachten dat Alex Pastoor in de eerste helft met (bijna) de sterkste opstelling tegen Meppen speelt. Het is immers ook een serieuze oefenpot om de broodnodige mechanismen erin te slijpen.

Programma

Zoals altijd is er op zo'n Open Dag nog van alles en nog wat te doen. We zetten het op een rijtje:

- Om 12:00 uur zijn de deuren van het stadion geopend voor de wedstrijd Sparta - SV Meppen. De meeste supporters zullen zo rond 12:30 uur binnen druppelen. Probeer in ieder geval voor 12:45 uur binnen te zijn voor de spelerspresentatie.

- 12:50 uur: spelerspresentatie in het stadion

- 13:00 uur: Sparta - SV Meppen

Na de wedstrijd diverse activiteiten met o.a.

- Standjes met eten, drinken, Sparta merchandise en andersoortige spullen (o.a. De Spangenaren gaan 'supportersmerchandise' verkopen)

- Rondleidingen door Het Kasteel

- Virtuele tour door het hoofdgebouw met je smartphone

- Voetbaldarts in het stadion

- Potje Fifa spelen (in aanwezigheid van Frank van der Slot - Sparta's Fifa speler in de E-divisie)

- Clinic van Sparta jeugdtrainers (15:15 uur)

- Gele/Rode kaarten quiz met twee spelers (16:00 uur)

- Handtekeningensessie (vanaf 16:30 uur op meerdere plekken rondom het stadion)

- Optreden voetbal freestylers Nasser el Jackson en Jeand Doest (17:00 uur)

De Familiedag stopt om 18:00 uur.Share |
comments powered by Disqus