Zondag 09 April 2017 - 22:19

Van Steensel: Excelsiorman met Feyenoord hart

Leen van Steensel was vanwege zijn provocerende uitspraak dat de degradatie van Sparta het hoogtepunt uit zijn carrière was niet bijster geliefd bij de supporters van onze club. Toen het nieuws in augustus 2015 kwam dat hij als assistent trainer ging werken op het Kasteel vroeg menig Sparta supporter zich af of men gek was geworden om mister Excelsior aan onze club te binden.
Maargoed, Pastoor wilde graag zijn vriendje aan een baan helpen, dus boog de clubleiding als een knipmes; bang als men was om Sir Alex tegen te spreken. Sindsdien hobbelt Van Steensel anoniem mee bij Sparta.

Daar kwam vandaag verandering in. Van Steensel blijkt toch te ademen en zich via Facebook nogal druk te maken als er kritiek op een Feyenoord speler geleverd wordt:

Hij neemt het op voor een (overigens bijzonder matige) Feyenoord speler, noemt hem een held (waaruit blijkt dat Leen echt blind is) en laat ook nog even weten dat Feyenoord gewoon kampioen wordt!
Van Steensel heeft dus niet alleen hart voor Excelsior, maar koestert ook nog eens Feyenoord symphatieën.... Dat is overigens zijn goed recht, maar een beetje vreemd in combinatie met zijn baan bij Sparta.
Als assistent trainer kun je het eenvoudigweg niet maken zulke maffe uitspraken te doen, waarvan je vooraf al kunt inschatten dat die bijzonder slecht vallen bij supporters en clubleiding van Sparta.
Maargoed, hieruit blijkt maar weer eens dat Van Steensel bij Sparta de verkeerde man op de verkeerde plaats is die zich blijkbaar drukker maakt om Feyenoord en een speler van die club dan over de zorgelijke situatie waarin Sparta verkeert.

Als er een advies gegeven mag worden: zo snel mogelijk lozen die Van Steensel.Share |
comments powered by Disqus