Vrijdag 03 Februari 2017 - 15:10

Ticketverkoop Ajax-uit en Vitesse-thuis

Voordat we vooruit gaan blikken op Sparta - PEC, eerst nog even aandacht voor de potjes tegen Ajax (competitie) en Vitesse (beker), wedstrijden waarin Sparta natuurlijk alle steun verdiend!

Want we weten toch nog wel dat we af moesten reizen naar De Toekomst om naar Sparta - Jong Ajax te kijken? Hetzelfde potje werd nog een keer in een lege Arena gespeeld ook. Volgende week zondag is dat anders. Dan staat Ajax-Sparta op het programma. Een volle Arena, met Ajax als topfavoriet en Sparta dat hoopt te stunten. Koop je kaarten via www.spartakaartje.nl of in de Sparta Fanshop.

Dan Vitesse-thuis: de strijd om een plek in de finale!

Deze wedstrijd zal zeker uitverkocht raken, maar nog lang niet alle seizoenkaarthouders hebben gebruikt gemaakt van de voorrangsregeling.


Kaartverkoop

Tot en met zondag 5 februari (18:00 uur) geldt er een exclusieve terugkoopperiode voor alle seizoenkaarthouders om hun eigen plaats terug te kopen bij Sparta - Vitesse. Na deze deadline vervalt dit recht en daarmee ook de reservering op hun eigen stoel. Ook krijgen de Clubcardhouders van Sparta Rotterdam vanaf zondag 20:00 uur de mogelijkheid om twee kaarten aan te schaffen. Tevens kunnen seizoenkaarthouders vanaf zondagavond 20:00 uur ook vier kaarten bestellen voor de halve finale op Het Kasteel. Als de eigen plaats al teruggekocht is kunnen er nog drie kaarten bijbesteld worden.

Bent u Seizoenkaarthouder? Klik dan hier om online uw stoel terug te kopen.

Terugkopen in de Sparta Fanshop

Ruim 3.000 seizoenkaarthouders hebben hun eigen plaats al teruggekocht voor de halve finale. Desalniettemin verwachten wij zondag grote drukte bij de Sparta Fanshop. Daarom verzoeken wij u vroegtijdig te komen en er rekening mee te houden dat wellicht niet iedereen voorafgaand aan de wedstrijd geholpen kan worden. De Fanshop is geopend van 12:00 - 14:30 uur. Na afloop van de wedstrijd is de Sparta Fanshop tot 17:30 uur geopend.

Wij adviseren u om online uw ticket terug te kopen en de handleiding te volgen die op www.spartakaartje.nl staat. Mocht u niet (goed) kunnen inloggen dan vragen wij u om uw klantnummer samen met enkele persoonlijke gegevens (naam, adres, geboortedatum) te mailen naar ticketing@sparta-rotterdam.nl. Wij kunnen dan vervolgens uw account op www.spartakaartje.nl controleren en eventueel activeren.Share |
comments powered by Disqus