Dinsdag 26 September 2017 - 10:55

Thomas Verhaar heeft een ganzenrelatie

AD-verslaggever Dennis van Bergen interviewde speler Thomas Verhaar, die tegen ADO Den Haag in de basis startte. Volgens de Sparta-watcher is de relatie tussen onze club en Verhaar het beste te vergelijken met die van een ganzenstelletje. Elkaar bevechten, negeren, lelijk met de vleugels slaan, maar uiteindelijk elkaar voor eeuwig trouw blijven.

Na maanden van negeren sluit Pastoor Verhaar weer in de armen, lezen we in de ochtendkrant. "Het voelt goed om weer te spelen", zegt Verhaar. "Ik ben blij dat ik er weer bij hoor. Train al lange tijd goed. Dan is het fijn je waarde op het veld te bewijzen. Op deze kans heb ik lang gewacht."

De technicus geeft toe het niet leuk te vinden om reserve te zitten (wie vindt dat wel?), maar hij weet dat maar één iemand daar verandering in kan brengen. "Ikzelf dus. Dat probeer ik elke dag weer te doen door op trainingen te laten zien dat ik in de basis hoor."

Dat door een mengelmoes aan nationaliteiten de herkenbaarheid van de club schade oploopt, weerspreekt Verhaar in het AD. "Onzin, dat soort kritiek komt alleen maar op momenten dat resultaten tegenvallen. Alle jongens, ook de buitenlandse gasten, geven alles voor Sparta. Samen moeten we ervoor zorgen dat we nu weer punten gaan halen. Het voetbal dat we tegen ADO speelden biedt hoop. Als we dat vasthouden, kunnen de punten niet uitblijven."

Met dank aan Dennis van Bergen. (We kijken uit naar een interview met Volas).Share |
comments powered by Disqus