Dinsdag 04 Juli 2017 - 15:04

Terugkeer Pusic lijkt van de baan

De kans dat Pusic terugkeert naar onze club is erg klein. Pastoor wilde Pusic (ondanks de komst van Volas) graag voor Sparta behouden, maar Pusic vond het aanbod dat Sparta hem deed onvoldoende. En Sparta en FC Midtjylland werden het ook niet eens over de hoogte van de transfersom. Hoewel Sparta de hoop nog niet helemaal heeft opgegeven, is de kans dus groot dat er nog een andere spits bij zal komen.


Martin Pusic keert na zijn verhuurperiode niet terug bij Sparta Rotterdam. De Oostenrijkse spits kwam niet tot een vergelijk met de Eredivisionist. 'De status is dat we een aanbod van Sparta hebben afgewezen', zegt zijn zaakwaarnemer Fredrik Risp in Deense media. 'Martin wilde in Nederland blijven, maar we konden het niet eens worden over de voorwaarden. Bovendien kwam het niet zover, omdat de clubs ook niet tot een akkoord waren gekomen.'

Sparta heeft de hoop niet helemaal opgegeven. Pusic is met FC Midtjylland in gesprek om zijn contract tot einde van 2017 te ontbinden. De Oostenrijker heeft dan zijn handen vrij om een nieuwe club te vinden. Amerikaanse clubs hebben ge´nformeerd naar de situatie van Pusic, maar daar ligt niet de voorkeur van de spits. 'Hij wil liever naar Europa', aldus Risp.

Waarschijnlijk is Pusic met een transfervrije status qua salariseisen te duur voor Sparta. De Rotterdamse club heeft in de persoon van de Sloveen Dalibor Volas bovendien al een spits aangetrokken.

Bron: www.vi.nlShare |
comments powered by Disqus