Vrijdag 21 April 2017 - 20:22

Tegenvallers op weg naar ADO-thuis

Zondag tegen ADO mist onze club enkele belangrijke spelers. Sanusi is geschorst. We wisten al dat Brogno geblesseerd was. En daar komt nu Van Moorsel bij. De kans is daarbij groot dat Brogno en Van Moorsel ook de wedstrijden tegen Twente en Go Ahead zullen moeten missen.

De rug rechten en ervoor gaan

Dat zijn natuurlijk flinke tegenvallers, maar beter miepen we daar niet al teveel over. Sparta heeft het er maar mee te doen. En ook al speelden we de laatste 2 wedstrijden slecht en inspiratieloos, en ook al zochten Pastoor en Westerhof deze week op ongelukkige wijze de media op: er is nog niets verloren. We spelen niet tegen Barcelona-uit, maar thuis tegen ADO op ons eigen Kasteel. Dan zijn er altijd kansen, in welke &*(##( vorm je ook verkeerd.

Winnen we die pot van zondag, dan is plek 15 'gewoon' weer binnen handbereik. Het is tijd om de rug rechten, de spelers zullen er vol voor moeten gaan en als publiek kunnen we niet meer doen dan de ploeg zondag hartstochtelijk steunen. Het recept is simpel: zondag drie punten pakken en daarna nog 2 wedstrijden knallen!

Toch nog even terug naar het blessureleed

Van Moorsel heeft een bovenbeenblessure. Vandaag wordt hij onderzocht in het ziekenhuis, maar gevreesd wordt dat hij dit seizoen niet meer in actie zal komen, maar wie weet, zit het mee. Brogno mist in ieder geval ADO-thuis en Twente-thuis en waarschijnlijk ook Go Ahead-uit. Hij is wel weer inzetbaar in de eventuele nacompetitie play-offs. Roland Bergkamp zal, zoals bekend, ook dan niet kunnen spelen, voor hem zit het seizoen er helaas op.

Morgen een voorbeschouwing

Sanusi, Brogno, Van Moorsel, Bergkamp en Breedijk zijn tegen ADO dus niet inzetbaar. Waarschijnlijk zullen Mendes, Goodwin en Spierings wel in de basis starten. Zaterdagavond 22 april plaatsen we een voorbeschouwing op de oh zo belangrijke pot Sparta-ADO.Share |
comments powered by Disqus