Donderdag 16 Februari 2017 - 22:36

Sparta werkt nog steeds aan stadionplannen

Het zit sportief even tegen, maar dat is voor de clubleiding gelukkig geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Sparta blijft op de achtergrond plannen ontwikkelen om op termijn, stap voor stap, de begroting omhoog te schroeven van 10 naar 15 miljoen euro.

Dit valt te lezen in het AD. Een groot deel van die extra miljoenen zou direct naar het spelersbudget gaan en dan ben je min of meer (als de sportieve keuzes verder normaal zijn) verzekerd van een verblijf in de eredivisie. “En dat willen we op eigen kracht bereiken”, aldus Rob Westerhof.

Er wordt volgens het AD bij Sparta gewerkt aan een plan om het stadion uiteindelijk uit te breiden naar 15.000 plekken, wat betekent een uitbreiding van circa 4.000. Daarvan zal een behoorlijk deel ‘gewone’ plekken zijn, maar ook een zeer fors deel sponsorplekken. Of het zover komt, moeten we afwachten, maar Westerhof heeft er alle vertrouwen in. Sparta zal dan wel in de eredivisie moeten blijven. Westerhof begrijpt dat de onrust onder supporters groot, maar het vertrouwen van het bestuur in handhaving is groot. Het vertrouwen zal uiteraard nog wat groeien als er weer eens een driepunter te begroeten zal zijn. Zondag tegen Groningen dan maar?Share |
comments powered by Disqus