Zondag 02 Juli 2017 - 16:47

Sparta opnieuw naar het Oostenrijkse Nauders

In het AD stond deze week het oefenprogramma van alle Eredivisieclubs maar bij die van Sparta hield het na 21 juli (Cambuur uit) op terwijl de eerste competitiewedstrijd (VVV Venlo uit) pas op 12 augustus staat gepland. Inmiddels is duidelijk waarom.

Sparta gaat van 23 – 30 juli as. net als vorig jaar naar Nauders – Oostenrijk om daar het vervolg te geven aan het leggen van een goede basis voor het komende seizoen. De selectie zal wederom verblijven in het schitterende 5 sterren hotel Mein Almhof, gelegen aan de rand van de bij wintersporters bekende plaats Nauders in Tirol. Op dit moment zijn nog geen oefenwedstrijden bekend. Voor de supporters die afreizen naar dit dicht bij het drielandenpunt met Zwitserland en Italië liggende Alpendorp: hou de website van Sparta in de gaten voor het complete programma incl. trainingstijden en trainingslocaties (vorig jaar werd in het nabijgelegen plaatsje Pfund getraind).

Op donderdag 6 juli staat de 1e oefenwedstrijd op het programma. Onze club speelt dan om 19.30 uur tegen SSS uit Klaaswaal, gevolgd door de traditionele wedstrijd tegen PPSC uit Schiedam op 8 juli..

De voorverkoop van die kaartjes vindt volgende week as dinsdag en donderdag plaats in de kantine van vv PPSC.

De wedstrijd begint om 16.00 uur en wordt vooraf gegaan door de wedstrijd Oud PPSC – Sparta Legends. De organisatie adviseert om zoveel mogelijk met de fiets naar Sportpark Thurlede te komen. Dit i.v.m. het geringe aantal parkeerplaatsen en de strenge politie controle op foutparkeerders.Share |
comments powered by Disqus