Vrijdag 03 Maart 2017 - 19:20

Sparta ook in de derby zonder Mendes en Vriends

Het missen van de halve finale dreunt bij veel Spartanen nog na. Maar het is tijd om dat achter ons te laten. Er zijn nog flink wat punten nodig om op plek 15 of hoger te eindigen. En dan moeten er punten gepakt worden. En hoewel de kans klein is, kan dat ook tegen de koploper.

Het woord stunt heeft immers alleen bestaansrecht omdat een stunt met enige regelmaat voorkomt. Ook de koploper verliest zo af en toe op verrassende wijze punten. En dat kan zondag dus ook zomaar gebeuren op Het Kasteel.

Steun de Spartaanse ploeg!

Jerson Cabral geeft in een interview met het AD alvast het goede voorbeeld: "Ik geloof dat we kunnen winnen. De steun van de Sparta-supporters was geweldig tegen Vitesse. Het zou mooi zijn als we ze kunnen belonen met een zege op Feyenoord. Dat verdienen ze."

Mooie woorden van de in Spangen geboren ex-Feyenoorder Cabral, die komende zondag met een goal op het juiste moment in de voetsporen kan gaan treden van mannen als Boukhari, Emnes en Renfurm. Feyenoord trainer Van Bronckhorst weet wat het is om als speler te verliezen op Het Kasteel. En laten we wel wezen, het zou goed zijn voor zijn ontwikkeling als trainer, als hij een dergelijk nederlaag-ervaring op Het Kasteel meepikt als trainer, dus voor hem en ons zou dat mooi zijn.

Onnodig om te zeggen dat de Spartaanse spelers tijdens de mooiste stadsderby van Nederland de volledige steun van het publiek verdienen, dus zorg dat je zondagmiddag (het begint al om 12:30 uur Spartanen), goed bij stem bent.

Interviews Pastoor en Kortsmit

Vriends en Mendes zijn er vanwege hun inmiddels welbekende blessures ook tegen Feyenoord niet bij.

Verder knallen we zaterdagavond een voorbeschouwing op deze website. Tot die tijd kan je al je hoop, zorgen en goed bedoelde adviezen aan Pastoor en de spelers kwijt in dit topic.Share |
comments powered by Disqus