Dinsdag 07 November 2017 - 07:36

Sparta oefent tegen FC Volendam

Sparta oefent woensdagmiddag 8 november om 13:00 uur tegen FC Volendam. Ditmaal mag een ieder er gewoon bij zijn, er zal geen enkele vorm van beslotenheid toegepast worden.

Supporters die deze wedstrijd in aanloop van het interland weekend bij willen wonen kunnen gratis via de Bosselaar kantine op de Kasteeltribune plaatsnemen.

De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar uit kwamen was in de door Sparta gewonnen kwartfinale van het KNVB beker toernooi aan het begin van dit jaar. Op 24 januari werd het in Volendam na verlenging 1-1, maar wist Sparta de strafschoppen net even beter te nemen dat de Dijkbewoners. Sparta bekerde door na een 6-5 strafschoppen stand. Held van de avond was Floranus die tegen de druk opgewassen was en de laatste strafschop voor Sparta binnen schoot.

FC Volendam doet het dit seizoen niet al te best. Ronduit slecht kan beter gezegd worden. Na 12 competitie rondes staat de formatie van Misha Salden op de allerlaatste plaats in de pilsleague. Ooit waren er betere tijden voor de Volendammers toen het tweejaarlijks "De Heen- en Weer Botter" kon optuigen. Dit seizoen is het dus kommer en kwel en mag deze mooie club hopen dat de clubs uit de tweede divisie tijdens de vergadering met de KNVB aanstaande januari in overleg besluiten af te zien van verplichte promotie naar de eerste divisie.


Update: Sparta wint met 4-0. Ache (2), Spierings en Proschwitz scoorden. Hoera!

De basisopstelling:Share |
comments powered by Disqus