Woensdag 12 Juli 2017 - 20:45

Sparta haalt Fransman Franck Bambock

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Franck Bambock over een éénjarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Franck Bambock (22) is afkomstig van SD Huesca waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde in LaLiga2 (de Spaanse Segunda Division). In deze twee seizoenen speelde hij in 47 competitiewedstrijden mee.

Trainer Alex Pastoor is verheugd met de komst van Bambock. “Franck is een Frans jeugdinternational die onder andere bij Paris Saint Germain zijn opleiding heeft genoten. Met PSG heeft hij ook meegespeeld in de UEFA Youth League. Hij kan op meerdere posities van het middenveld en centraal achterin uit de voeten waardoor wij meer keuze hebben binnen onze A-selectie.”

De A-selectie van Sparta Rotterdam bestaat met de komst van Franck Bambock nu uit 24 spelers. “Komend seizoen werken we met de A-selectie en met een selectie voor Jong Sparta dat komend seizoen weer uitkomt in de Tweede Divisie. Natuurlijk zal hier ook overlap in zijn gedurende het seizoen, maar als ik nu kijk naar de A-selectie zien we dat we negen spelers in de A-selectie hebben uit onze eigen jeugdopleiding. Dat is op zich al een mooi aantal, maar we streven uiteraard naar meer,” aldus Alex Pastoor.

Bron: www.sparta-rotterdam.nlShare |
comments powered by Disqus