Dinsdag 05 December 2017 - 11:23

Sparta aast op komst Janga in winterstop

Sparta hoopt dat Rangelo Janga in de winterstop tekent bij onze club. Onze club heeft echter geduchte concurrentie van Heerenveen en Cagliari. Er moet ook nog eens een transfersom betaald worden. Al met al is de kans dus klein dat hij daadwerkelijk naar Rotterdam toe komt.

Dat Sparta, sc Heerenveen en het Italiaanse Cagliari de spits volgen heeft zijn management bevestigt tegenover tegenover Voetbalprimeur.

13 doelpunten in 16 wedstrijden bij Trencin

De in Rotterdam geboren spits speelde eerder weinig succesvol voor Excelsior en Willem II. Maar de inmiddels 25-jarige Janga maakt wel indruk bij FC Dordrecht, voordat hij in 2016 de overstap maakte naar Trencin. Daar scoort hij aan de lopende band. Dit seizoen staat de teller op dertien doelpunten in zestien competitiewedstrijden.

Contract tot medio 2019

Het levert Janga dus belangstelling uit de Eredivisie en Serie A op en zijn prestaties zou nu ook in de gaten worden gehouden door clubs uit BelgiŽ en Rusland. Het Trencin-contract loopt medio 2019 af.

Kans klein dat Janga naar Sparta komt

Gezien het feit dat Sparta flinke concurrentie heeft en er daarnaast ook nog eens een aardige transfersom op tafel gelegd moet worden is de kans erg klein dat Janga naar Sparta komt.Share |
comments powered by Disqus