Donderdag 14 September 2017 - 15:07

Sparta 2 a 3 weken zonder Michel Breuer

De aanvoerder van onze club heeft een hamstringblessure. Sparta moet het daarom twee drie weken doen zonder Michel Breuer (in Oranje), zo laat Alex Pastoor weten in het interview dat rechts >>>>>>>> te lezen is.

Ondanks zijn leeftijd is Breuer de laatste jaren opmerkelijk weinig geblesseerd geweest. Hij was van achteruit de leider van het kampioenselftal en vorig seizoen bleek hij vaak een rots in de branding in het jaar dat we terugkeerden naar de eredivisie. Breuer staat met al zijn ervaring vaak geweldig gepositioneerd en is bij het organiseren van achteruit een echte leider. Ontegenzeggelijk heeft hij daarom zijn waarde, maar de vraag is wel hoe lang deze kanjer het nog volhoudt in de eredivisie. Je ziet aan zijn snelheid en handelingssnelheid dat de jaren beginnen te tellen. Een hamstringblessure is echter nauwelijks te wijten aan de leeftijd; het overkomt immers zelfs de jongsten. Breuer liep tegen de blessure aan al vroeg in het gewonnen potje tegen FC Twente.

Breuer mist AZ-thuis, RKC-uit, ADO-uit en misschien zelfs Roda-thuis. Vriends is inmiddels wel een zekerheidje in de basis, maar Fischer en Chabot ruiken hierdoor hun kansen.Share |
comments powered by Disqus