Maandag 14 Augustus 2017 - 19:27

Sparta - PEC nog niet uitverkocht

Daar waar de wedstrijden van Sparta vorig seizoen bijna allemaal uitverkocht waren maakt Sparta vandaag melding dat alleen de Denis Neville Tribune is uitverkocht.Voor de andere tribunes zijn nog ca. 450 kaarten te koop.

Het is onduidelijk of er nog veel Sparta supporters op vakantie zijn of dat de nederlaag in Venlo van afgelopen zondag veel supporters die losse tickets kopen voorlopig hebben doen afhaken . Het kan ook zo zijn dat de ploeg weer wat promotie moet maken met fris getoond spel zodat in de opvolgende thuiswedstrijden er weer een volle bak te halen valt. Ook het tijdstip van 16:45 zal meespelen...niet het meest fijne tijdstip om een wedstrijd te bekijken. Laatste aanname die we maken is dat de derby in Rotterdam-Oost een factor van betekenis is.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat onze thuiswedstrijden allemaal uitverkocht gaan raken i.v.m. de mogelijke stadionuitbreidingen die gewenst zijn door de leiding van onze club. Het ijzer moet je smeden als het heet is zegt men wel eens. Met alle plannen voor Feyenoord city nog vers in het geheugen kan Sparta sneller aankloppen bij de gemeente Rotterdam voor bepaalde investeringen in het Sparta stadion. Die troef moet uitgespeeld worden en kan niet te lang op zich laten wachten. Met als extra argument dat de publieke belangstelling overweldigend is kan Sparta een stap gaan maken.

Dus een ieder die nog een andere Spartaan kan overtuigen om a.s. zondag om 16:45 uur op Het Kasteel present te zijn helpt de club mee in de vaart der voetbalvolken. Dus laten we met zijn allen er voor zorgen dat Sparta morgen het bordje uit verkocht kan ophangen.

Meer info op: Spartakaartje.nlShare |
comments powered by Disqus