Vrijdag 17 November 2017 - 17:28

Sparta - FC Utrecht nagenoeg uitverkocht

Volgende week zondag speelt Sparta op Het Kasteel de wedstrijd tegen Fusie Club Utrecht. Voor dit duel zijn amper nog kaartjes verkrijgbaar.

De Denis Neville- en de Tonny van Ede tribune zijn inmiddels uitverkocht. Voor de Bok de Korver en de Kasteel tribune zijn op dit moment (vrijdag 17-11 17:00) nog een kleine 75 tickets verkrijgbaar. Kans is dus groot dat dit weekend Het Kasteel volledig uitverkocht geraakt.

De hoofdtribune zal net zoals vorig seizoen (tot ongenoegen van de vaste bezoekers) in tegenstelling tot andere thuiswedstrijden wel behoorlijk vol zitten. Naar verwachting wordt dit veroorzaakt door supporters van FC Utrecht. FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren heeft veel namelijk veel relaties in het Rotterdamse als oud directeur van Mammoet en op deze wijze verkrijgen FC Utrecht fans kaarten voor de TvE en de sponsorlounge. Er zal hoe dan ook veel aan zakelijke kruisbestuiving in de sponsorloge plaats gaan vinden. Wie weet kunnen Dave vd Meer en zijn collega's volgende week nog eens een mooie deal sluiten die Sparta meer inkomsten geeft.

Hopelijk gedragen de supporters van FC Utrecht zich ook een beetje. Vorig seizoen werd door de vaste bezoekers van de Tonny van Ede tribune geklaagd over hoe sommige Domstedelingen zich gedroegen.

Anyway, wil je nog naar deze match en je hebt nog geen kaartje? Koop je tickets dan asap: spartakaartje.nlShare |
comments powered by Disqus