Zondag 09 Juli 2017 - 10:20

Sparta verpulvert PPSC

De vraag is of het zin heeft dergelijke oefenpotjes te spelen wordt steeds luider. Sparta had gisterenmiddag geen enkele moeite nodig om de Schiedamse 4e klasser PPSC een recordnederlaag toe te brengen. Het werd maar liefst 1-22 op goedgevulde en gezellige sportpark Thurlede tijdens het jaarlijkse onderonsje.

Opnieuw was het Ragnar Achne (invallend voor aanwinst Volas) die de meeste doelpunten op zijn naam wist te schrijven. Vier maal trof hij het net. Wordt dit een dejaa-vu? Van buitenaf spelers aantrekken terwijl er prima materiaal uit onze jeugdopleiding komt?

Verder waren het Verhaar (3 x), Brogno (3x), Volas (2x), Spierings (2x), Rick van Drongelen (2x), Pogba (sx), Alhaft, Sanusi, Goodwin en van Moorsel die Sparta aan de monsterzege wisten te helpen. Van den Berg scoorde de eretreffer voor de Schiedammers.

A.s. dinsdag staat de volgende oefenpot op het programma. Dan treft Sparta aan de Hazelaarweg in Schiebroek de Volharding Olympia Combinatie alwaar om de John Kerstholtbokaal zal worden gestreden. Een supermooi affiche, maar daar later meer over. Nagenieten van een Sparta dat geen enkele moeite had om het net te laten bollen kan op YouTube:

Doelpuntenmachine SpartaShare |
comments powered by Disqus