Donderdag 18 Mei 2017 - 12:09

Semper ziet Jerson Cabral naar huis gaan

De lucht boven ons Kasteel was vandaag van hetzelfde grijs, als mijn vest zonder mouwen. Deze ochtend extra vroeg naar de training getogen voor enige toelichting van mijn kant voor de ITWM-rubriek: “Vragen voor Pastoor.” U weet wel de rubriek waarin u vragen kan stellen aan Alex Pastoor.

De vragen met de meeste likes harken we bij elkaar en zullen worden gesteld. Nou heeft dit nogal wat voeten in aarde. Ga maar na, dat moet je regelen met de persvoorlichter en dan vervolgens behoor ik in mijn beleving zaken persoonlijk toe te lichten aan Alex Pastoor. Hoe doe je dat?

Simpel, hem opwachten en de dialoog aangaan. Maar deze ochtend was ik niet vroeg genoeg, want Alex’s auto stond er al. Zag dat er pootafdrukjes van een (klein) katje op zaten. Niet getreurd. Staand bij de ingang van het spelershome gebeurt er genoeg. Is iedereen op tijd binnen?

Ryan Sanusi kwam ruim binnen de tijd binnen (9 uur aanwezig). Om 1 minuut over 9 kwam Denzel Dumfries aankakken. Ik: ’Je bent te laat.’ Doelman Michael Verrips was ook verlaat. Ik complimenteerde hem met zijn goede spel tegen Go Ahead Eagles, maar hij excuseerde zich snel, want ja: hij was te laat.

Om tien over negen kwam een Mercedes aanrijden met daarin Jerson Cabral. Ik wenste hem goeiemorgen en in z’n slipstream ging ik mee naar binnen in het spelershome waar Ben Wessels de koffiepotten omspoelde en de rest van de selectie lekker onderuit zat te relaxen met de telefoontjes in de aanslag. Ik zei bij het betreden van het heilige der heilige: goeiemorgen.

De respons was niet bepaald hartverwarmend. Hoe zou dit nou komen? Maar het ergste: geen spoor van Alex Pastoor te bekennen. Had hem persoonlijk willen vragen of hij zin en tijd genoeg had in het beantwoorden van onze supportersvragen. En of dat er ook meer dan 10 mochten zijn. Hoe flexibel is Alex hierin? Voorheen was hij toegankelijk en was het geen probleem, maar ja toen was hij niet zoals nu hoofdtrainer en TD ineen.

Wilde net onverrichter zake terug naar huis rijden, toen ik opeens Jerson Cabral naar buiten zag komen en in zijn wagen zag stappen. Had hem in mijn binnenspiegel hij ging naar links en ik naar rechts. Weggestuurd omdat hij te laat was? Hoe dan ook. De vragen kunnen worden ingediend. We zullen een speciaal topic hiervoor openen en dit kan u een dezer dagen tegemoet zien.

Wellicht dat ik Alex toch nog komt te spreken. Mocht dit het geval zijn dan hou ik u uiteraard op de hoogte.Share |
comments powered by Disqus