Maandag 27 Februari 2017 - 14:46

Roks langer bij Sparta in gewijzigde functie

Onze club heeft het contract met Dolf Roks met twee seizoenen verlengd. Zijn functie wijzigt wel. Roks gaat zich -in de functie van hoofd jeugdopleiding- volledig richten op de opleiding. Zijn functie als hoofd scouting legt Roks neer. Of deze functie nu niet meer vervuld wordt, of dat dit nu ook onder Alex Pastoor gaat vallen is nog niet duidelijk.

Ook Van Hoogstraten langer bij Sparta in gewijzigde functie

Ook Camiel van Hoogstraten verlengt zijn contract en ook zijn functie wijzigt. Hij was coördinator op Nieuw Terbregge en wordt nu Opleidingsmanager van de gehele jeugdopleiding. Een mooie promotie voor hem.

Uiteraard felicitaties aan Roks en Van Hoogstraten!


Geplukt van www.sparta-rotterdam.nl

Sparta Rotterdam heeft het contract met hoofd Jeugdopleiding Dolf Roks met twee seizoenen verlengd. Hiernaast heeft de Kasteelclub het contract van Camiel van Hoogstraten eveneens met twee seizoenen verlengd. Van Hoogstraten zal zich in zijn nieuwe rol als Opleidingsmanager bezig houden met de gehele jeugdafdeling.

‘Het doet me goed langer aan de toekomst van deze club te mogen werken’, vertelt Dolf Roks, ‘op dit moment bestaat een belangrijk deel van onze A-selectie uit zelf opgeleide spelers, de uitdaging is om ervoor te zorgen dat dit het geval blijft. Door de toekomstige investeringen in ons complex en uitbreiding in trainingsprogramma`s verwachten we de jeugdopleiding zelfs naar een nog hoger niveau te kunnen tillen. Hier gaan Camiel en ik in ieder geval keihard aan werken.’

Om zich volledig op de opleiding te richten, legt Roks zijn werkzaamheden als hoofd scouting neer maar zal hij wel actief blijven als lid van de technische driehoek met Alex Pastoor en Michael Reiziger.

Door bovenstaande wijzigingen is Sparta Rotterdam van mening dat, met het langere verblijf van Dolf Roks en Camiel van Hoogstraten in de voetbalopleiding, zowel een kwaliteits- als kwantiteitsimpuls wordt gerealiseerd.Share |
comments powered by Disqus