Vrijdag 05 Mei 2017 - 10:18

RV en AV kan morgen periodetitel pakken

Sparta fanzine ITWM richt zich in hoofdzaak op de eerste selectie van Alex Pastoor. Dat is logisch, maar er is nog veel meer. Zo kunnen morgen de schijnwerpers weer eens geschenen gaan worden op de R.V.&A.V. Sparta: de moedervereniging van de betaald voetbalafdeling.

In de afgelopen 3,5 jaar is er ontzettend veel gebeurt in de schaduw van het betaald voetbal. De R.V. & A.V. Sparta is medio 2013 vanaf nul begonnen met de opbouw van een hele vernieuwde vereniging. Dit heeft de nodige voeten in de aarde gehad maar met veel vallen en opstaan is de vereniging opgebloeid.

De grote stappen voorwaarts die sindsdien zijn gemaakt hebben gezorgd voor de volgende sportieve situatie van het eerste elftal. De R.V.&A.V. Sparta staat met nog twee wedstrijden te spelen gedeeld derde in de competitie. Dat is mooi, maar belangrijker is dat aanstaande zaterdag (6 mei 2017, aanvang 14:30 uur op Nieuw Terbregge) de derde periodetitel kan worden gewonnen.

Het verschil met de enig overgebleven concurrenten is momenteel zes punten. Tevens heeft de formatie van trainers Ron Luijten en Erkan Kocaman in de afgelopen zeven wedstrijden een veel beter doelsaldo opgebouwd.

Voor de mannen van R.V.&A.V. Sparta zou het een enorme steun in de rug zijn als Spartanen zaterdag in grote getallen langs de lijn te vinden zijn. Aanstaande zaterdag gaan we om te beginnen voor het periodekampioenschap. Daarna is het zondag op Het Kasteel de beurt aan de betaald voetbaltak van onze club om de rug te rechten tegen FC Twente.

Voor de R.V. & A.V. Berkel zeer zeker geen makkie, maar als men de ploeg de steun voelt vanaf de kant, moet het thuis mogelijk zijn om tegen de koploper minimaal een punt pakken.

R.V. & A.V. Sparta - CVV Berkel 6 mei 2017, aanvang 14:30 uur, de wedstrijd wordt gespeeld op: Sportpark RMC Nieuw-Terbregge, Bok de Korverweg 1, 3056 PD Rotterdam.Share |
comments powered by Disqus