Donderdag 20 April 2017 - 19:05

Pastoor stamelend op Sportjournaal

Trainer Alex Pastoor komt in een interview met het Sportjournaal (NOS) niet goed uit zijn woorden. Op de heldere vraag van de verslaggever of hij morgen (vrijdag) een gesprek met voorzitter Rob Westerhof heeft, weet hij niet wat te zeggen. Stotterend en met het rood op de wangen vraagt hij de verslaggever of hij de microfoon niet voor zijn mond wil wegtrekken.

Westerhof gaf trouwens eerder deze week in het AD aan dat dat gesprek er morgen komt en dat Pastoor nog tegen ADO op de bank zit zondag. Maar ook dat hij niet weet of dat aan het einde van het seizoen ook zo is.

Tegen de NOS zegt Alex Pastoor te hopen dat zijn ploeg eindelijk een ander gezicht laat zien. "Het ziet er slap uit, maar ik weet dat de jongens spijkerhard werken. Je kunt zien dat de spanning erop staat." Uitgerekend bij de tegenstander van zondag pakte een trainerswissel goed uit. ADO vocht zich onder leiding van Alfons Groenendijk van de laatste plaats naar de veilige twaalfde.

In het Algemeen Dagblad liet voorzitter Rob Westerhof weten dat hij de situatie 'van week tot week bekijkt'. "Ik heb Alex telefonisch gesproken en mijn zorgen geuit", aldus de preses van Sparta.

Pastoor vreest niet voor zijn positie. "We hebben afgesproken wat we met elkaar doen. Daarover hebben we wekelijks overleg. Of er morgen weer overleg is? Dat weet ik niet. De voorzitter is in het buitenland en als hij een gesprek wil dan hoor ik het wel."

http://nos.nl/artikel/2169289-pastoor-je-ziet-dat-...Share |
comments powered by Disqus