Woensdag 18 Januari 2017 - 08:24

Op naar 3 uitwedstrijden binnen 7 dagen

Zaterdag staat eerst de moeilijke uitwedstrijd tegen AZ op het programma. Dinsdag volgt dan de strijd om het bereiken van de halve finale van de KNVB beker. Volgende week vrijdag staat de belangrijke wedstrijd tegen Willem II op het programma.

In 7 dagen speelt Sparta dus 3 keer een uitwedstrijd, om vervolgens pas 9 dagen later -op zondag 5 februari- weer thuis tegen PEC Zwolle aan te treden. Belangrijke weken dus.

Uitwedstrijden-info

AZ-Sparta begint zaterdag 21 januari om 18:30 uur. Er zijn op het moment van schrijven van dit stukje bijna 250 kaarten verkocht voor het uitvak., Daar zullen nog aardig wat verkochte kaarten bij gaan komen (losse 'auto-kaarten' zijn te verkrijgen voor 12,50 euro, goedkoop voor eredivisie-begrippen). De mensen die naar Alkmaar afreizen zullen live zien dat Dennis Higler fluit. Van Zuilen en Vandeursen vlaggen. Vierde official is het heerschap Dieperink.

Op dinsdag 24 januari dus opnieuw naar Noord-Holland. Volendam-Sparta begint dan om 20:45 uur. Op het moment van schrijven zijn er zo'n 720 van de beschikbare 800 kaarten verkocht. Je kan dus nog mee om Sparta te steunen in de kwartfinale van de beker! Dit duel wordt gefloten door Jochem Kamphuis. Goossens en Bluemink vlaggen. Vierde official is het heerschap Bax.

Willem II - Sparta wordt gespeeld op vrijdag 27 januari en begint om 20:00 uur. Dit potje wordt traditioneel goed bezocht door Spartanen en ditmaal is het ook nog eens een zeer belangrijke pot waar alle steun gewenst is! Kaarten koop je uiteraard via www.spartakaartje.nl. Er zijn voor deze wedstrijd nog maar een beperkt aantal kaarten voor de auto-combi beschikbaar (op het moment van schrijven nog maar circa 40 kaarten voor de autocombi te koop).Share |
comments powered by Disqus