Maandag 26 Juni 2017 - 12:40

Ole Tobiasen schuift door naar eerste

De technische staf van Sparta Rotterdam zal zaterdag, bij de eerste training van het seizoen, op enkele plaatsen gewijzigd zijn. Na het vertrek van Michael Reiziger legt Ole Tobiasen zijn werkzaamheden als trainer van Jong Sparta neer, hij zal nu de eerste assistent van Alex Pastoor worden. Frank van Kempen, huidig trainer van de O19, volgt hem op als trainer van de beloften. Hiernaast worden in Nico Jalink en Arjan van der Laan twee oud-Spartanen aan de staf toegevoegd.

Nico Jalink, 128 Eredivisiewedstrijden voor Sparta, was vorig seizoen assistent-trainer bij Sparta O19. Komend seizoen zal hij assistent-trainer worden bij Jong Sparta. Arjan van der Laan, 213 Eredivisiewedstrijden voor Sparta, zal toegevoegd worden aan de technische staf als spitsentrainer.

Ook zullen in het kader van stages Erwin de Nijs en Jeroen Rijsdijk regelmatig op Het Kasteel aanwezig zijn. Erwin de Nijs, voormalig speler van onder andere RBC Roosendaal, zal in het kader van zijn opleiding Trainer/Coach 1 meelopen bij Jong Sparta. Jeroen Rijsdijk, trainer van opleidingspartner Excelsior Maassluis, doet de opleiding UEFA Pro en in dit kader zal hij zijn stage volgen bij de A-selectie.

Bron: Sparta Rotterdam.Share |
comments powered by Disqus