Vrijdag 27 Oktober 2017 - 16:58

Michiel van den Berg terug bij Sparta

En wederom komt Michiel van den Berg (Wie? ja die!) in dienst van onze club. De oud-profvoetballer uit het Westland treedt per 1 januari 2018 in dienst als accountmanager op de commerciŽle afdeling van Sparta. We herinneren hem als nuttige voetballer. Hopelijk wordt hij ook van nut voor Sparta en voor sponsors.

FC 's Gravenzande wordt bedankt voor de mooie jaren. Michiel van den Berg speelde vanaf zijn jeugd bij de Naaldwijkse amateurclub v.v. Naaldwijk. Later maakte hij een overstap naar 's Gravenzande, meldt Wikipedia. De pagina is na de komst van de Westlander naar Spangen niet meer verandert, zo lijkt het. De eerste zin luidt: Hij is een profvoetballer die onder contract staat bij Sparta Rotterdam.

Nu ja, bijna weer goed nu. Toen hij gescout werd door Sparta speelde hij eerst een paar jaar in Jong Sparta. In het seizoen 2010/2011 maakte hij zijn debuut bij Sparta tegen Go Ahead Eagles (2-1-overwinning). Zijn eerste officiŽle doelpunt voor Sparta Rotterdam maakte hij op 6 maart 2011 in de 4-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Met ingang van seizoen 2011-2012 speelde Van den Berg weer bij FC 's-Gravenzande, hij werd daar later ook commercieel medewerker. Met ingang van seizoen 2016-2017 speelt Van den Berg bij v.v. Naaldwijk. Het Westland is Sparta altijd goed gezind. Misschien kan Michiel onze club aan weer een grote Westlandse kanjer helpen. Succes!Share |
comments powered by Disqus