Dinsdag 27 Juni 2017 - 12:19

Mendes Da Silva stopt als Sparta-speler

David Mendes da Silva gaat niet in op de aanbieding van Sparta Rotterdam. Sparta Rotterdam heeft de beslissing van Mendes da Silva geaccepteerd, maar betreurt dit wel.

De 34-jarige Mendes da Silva kijkt terug op een mooie tijd als voetballer bij Sparta. “Ik heb de gehele jeugdopleiding van Sparta doorlopen en in 2000 maakte in mijn debuut in het eerste elftal’, blikt hij terug. “Na een kort avontuur bij Ajax vertrok ik in 2004 naar NAC. Via AZ naar Red Bull Salzburg om vervolgens via Panathinaikos weer terug te keren op Het Kasteel.” De 7-voudig international kijkt tevreden terug op zijn rentree bij Sparta afgelopen seizoen: “Mijn rentree met Sparta in de Eredivisie was geweldig. De supporters waren mij nog niet vergeten en ik was hen ook niet vergeten. Dat we uiteindelijk het seizoen afsloten met directe handhaving was een mooi slot van mijn tijd als speler van Sparta. Ik bedank vanaf deze plaats nogmaals graag de staf, medewerkers en uiteraard de supporters!”

Sparta Rotterdam zal in overleg met David gaan om te kijken naar mogelijkheden om aan de club verbonden te blijven.Share |
comments powered by Disqus