Dinsdag 10 Januari 2017 - 13:17

Leidinginfo Utrecht-thuis

De eerste officiële wedstrijd van 2017 begint aanstaande zaterdag 14 januari om 20:45 uur. Sparta - FC Utrecht is (aan Sparta zijde) al een tijdje uitverkocht. Dus in dit topic, alleen de leidinginfo.

Gözübüyük heeft de eer op Het Kasteel te mogen fluiten. Dobre en Strijker vlaggen. Vierde official is het heerschap Pérez

Verkoop Sparta - Feyenoord start zaterdag

Let ook even op de verkoop voor Sparta - Feyenoord (die wedstrijd wordt gespeeld op zondag 5 maart). Deze verkoop start zaterdag 14 januari 2017 om 11:00 uur. In eerste instantie is er alleen verkoop voor seizoenkaarthouders, per SCC van Sparta kan maximaal 1 kaart worden gekocht. Kopen dus die kaarten; uiteraard voor Spartanen. Je neef of buurman met Feyenoord sympathieën kan je uiteraard verwijzen naar Fox of Radio Rijnmond.

Overige kaarten in de verkoop

Verder is er al een hele rits wedstrijden in de verkoop. De verkoop voor Sparta - Zwolle loopt bijvoorbeeld goed. De Bok en de Denis Neville tribune zijn uitverkocht. Nog maar een kaart of 30 te koop voor Het Kasteel (wil je daar zitten, dan moet je dus snel zijn). Er zijn nog wel iets van 300 kaarten te koop voor de Tonny van Ede tribune.

Ook de kaarten voor Sparta - Groningen zijn al in de verkoop. En ook zijn er kaarten te koop voor de uitwedstrijden tegen AZ, Volendam en Willem II.

Alle ticketinfo vind je uiteraard op www.spartakaartje.nl .Share |
comments powered by Disqus