Dinsdag 14 Februari 2017 - 15:20

Leiding- en ticketinfo Sparta - Groningen

Er is voor Sparta in de competitie nog helemaal niets verloren, maar zo langzamerhand wordt het wel tijd voor de welbekende ommekeer. Daar zal Groningen dan het slachtoffer van moeten worden.

Sparta – Groningen begint aanstaande zondag om 14:30 uur. De Bok de Korver tribune en de Denis Neville tribune zijn uitverkocht. Er zijn op het moment van schrijven nog welzo’n 80 kaarten beschikbaar voor de Kasteeltribune en nog ongeveer 130 voor De Tonny van Ede tribune. Kaarten zijn te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl. Allard Lindhout mag het voor Sparta zeer belangrijke duel fluiten. Hoekstra en Dobre vlaggen. Vierde official is het heerschap Oostrom.


Geen schorsingen

Bij FC Groningen en Sparta zijn er geen schorsingen. Dat betekent dat ook Juninho Bacuna aan de zijde van Groningen gewoon kan meedoen. Hij kreeg afgelopen zaterdag tegen Feyenoord een rode kaart, maar die kaart is geseponeerd. De aanklager betaald voetbal besloot dit naar aanleiding van de ingediende verklaringen en de televisiebeelden.Share |
comments powered by Disqus