Dinsdag 05 September 2017 - 14:33

Leiding- en ticketinfo Sparta - FC Twente

Sparta - FC Twente staat aanstaande zondag onder leiding van scheidsrechter Cristiaan. Rob van de Ven en Mark Strijker vlaggen. Vierde official is het heerschap Van Herk. Voornaam Freek.

Een belangrijke wedstrijd voor onze club. Twente is de club 'uit-vorm' met niet alleen 0 punten uit 3 wedstrijden, maar tot nu toe ook een zwak voetballende, beetje lusteloos ogende ploeg. De Tukkers zullen er alles aan doen om op Het Kasteel beter voor de dag te komen, maar het is natuurlijk ook weleens tijd voor de eerste Spartaanse 3-punter.

De belangstelling voor wedstrijden van Sparta valt nog een beetje tegen. Waar vorig seizoen de wedstrijden dagen - en soms al weken- van tevoren uitverkocht raakte, was Sparta - PEC (net) niet uitverkocht en zijn er voor Sparta - Twente op het moment van schrijven voor alle tribunes kaarten nog te koop. Sparta - Twente begint zondag 10 september om 14:30 uur en kaarten zijn te koop bij de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

Ticket ADO-uit voor iedereen te koop

Mensen met meer dan 15 loyaliteitspunten hadden enkele dagen de tijd om hun kaartje voor ADO-uit te kopen. Vanaf nu kan iedereen die kaarten kopen! Inmiddels is de teller de 200 kaarten gepasseerd, maar uiteraard 'moeten' alle 500 kaarten voor het uitvak in Den Haag over de toonbank gaan! ADO - Sparta begint zaterdag 23 september om 20:45 uur. Kaarten zijn natuurlijk te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.Share |
comments powered by Disqus