Dinsdag 21 Februari 2017 - 12:31

Leiding- en ticketinfo NEC - Sparta

Aanstaande zaterdag staat er een wedstrijd op het programma waar een redelijke kans ligt om punten te pakken. Sparta moet die kans gaan pakken in een wedstrijd die onder leiding staat van scheidsrechter Van den Kerkhof.


NEC - Sparta begint aanstaande zaterdag om 19:45 uur. Scheidsrechter Van den Kerkhof wordt ondersteund door de vlaggende mannen Brondijk en Hubers. Vierde official is het heerschap Van Herk.


Kaartjes voor dit opnieuw zeer belangrijke duel kan je kopen in de Sparta Fanshop, of uiteraard via www.spartakaartje.nl.

Wil je met de auto, dan kan je alleen je kaartje kopen bij de Sparta Fanshop. Er kunnen maar 40 auto's mee naar Nijmegen en die moeten dan weer gevuld zijn met 3 tot 5 personen per auto, de seizoenkaarten die in 1 auto meereizen moeten in de Sparta Fanshop tegelijkertijd gescand worden. Een behoorlijk klantonvriendelijk gedoe dus weer.

Ga anders eens lekker met de bus. 32 euro voor niet-leden van de SV, maar ben je lid van de SV, dan krijg je 5 euro korting (en betaal je dus 27 euro). Jeugdleden van de SV betalen zelfs maar 22 euro. Dit is inclusief busreis en toegangskaartje; de korting wordt verrekend bij het omwisselen. De bussen vertrekken om 17:00 uur vanaf het supportershome, met het vriendelijke verzoek om uiterlijk om 16:45 uur aanwezig te zijn.


Sparta won dit seizoen al twee keer van NEC

De thuiswedstrijd tegen NEC was een heerlijke wedstrijd. Misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen, al zijn er ook nog wel een paar andere wedstrijden die goed waren, maar NEC thuis was wel erg lekkerrrrrrr en eindigde in een volkomen verdiende 2-0 overwinning. In januari 2017 speelde Sparta een oefenpot tegen NEC in Portugal en die werd met 3-1 gewonnen.


Schorsing

Bij NEC is Janio Bikel Figueiredo da Silva geschorst.

NEC leek zich in het begin van 2017 eigenlijk zo goed als veilig gespeeld te hebben toen de ploeg won van zowel Willem II als Roda. Maar de Nijmegenaren verloren de laatste vier wedstrijden op rij. En verliezen tegen Feyenoord en PSV uit kan gebeuren, maar er zaten ook 2 zeer pijnlijke nederlagen tussen: tegen Go Ahead (thuis) en PEC Zwolle (uit). Waar Sparta niet lekker draait, lijkt ook NEC de vorm inmiddels verloren te zijn. Als Sparta weet te winnen, dan moet NEC ook weer omlaag gaan kijken; het verschil op de ranglijst tussen NEC en Sparta bedraagt nu 6 punten. Een belangrijke wedstrijd dus voor beide ploegen. Vrijdagavond kletteren we een voorbeschouwing op deze site.Share |
comments powered by Disqus