Dinsdag 14 Maart 2017 - 14:04

Leiding- en ticketinfo Heracles-thuis

Na de wake-up call van afgelopen weekend is het te hopen dat zowel de technische staf als de spelers weer helemaal wakker zijn en beseffen dat er volledige scherpte moet zijn om nog de benodigde punten te halen, om ons direct te handhaven.

Afgelopen weekend liet Excelsior, Roda en ADO zien dat zij er vol voor wilden gaan, terwijl een inspiratieloos Sparta afging in Arnhem. Niet alleen kwamen de concurrenten in punten dichterbij, ook komt Excelsior in sneltreinvaart dichterbij als het om doelsaldo gaat.

Steun de ploeg!

Spelers en trainer kwamen dan ook woorden tekort om de nederlaag te omschrijven. 'Gebrek aan samenwerking', 'excuses' en 'schande' waren woorden die we uit de monden van de Spartaanse professionels konden komen. Allemaal waar, het was gewoon niet best (jazeker, dat is een understatement).

Maar toch verdient de ploeg zaterdag tegen Heracles weer alle steun! De overwinningen tegen NEC en Feyenoord liggen nog vers in het geheugen. We liggen nog op koers om er rechtstreeks in te blijven. Blijven somberen heeft geen zin. Als de spelers leren van de nederlaag in Arnhem en de supporters gaan er vol achter staan, dan moet het lukken om thuis op Het Kasteel een mooi resultaat te behalen tegen Heracles! Die ploeg draait redelijk, maar Heracles lijkt onze club ook wel aardig te liggen. Uit in Almelo kwamen we dit seizoen twee goed keer voor de dag. We kletterden Heracles uit de beker en in de competitie werd het net geen 2-3, omdat Verhaar –na een akkefietje met Brogno, weet u nog nog nog nog……- in de laatste seconde een penalty miste.

Leidinginfo

Sparta – Heracles begint zaterdag 18 maart 2017 om 20:45 uur. Bas Nijhuis fluit. Van den Ven en Schaap vlaggen. Vierde official is het heerschap Gerrets.

Ticketinfo

De Denis Neville tribune is uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er nog slechts 4 kaarten beschikbaar voor de Kasteeltribune. En er zijn nog ongeveer 190 kaarten te koop voor de Tonny van Ede tribune.Share |
comments powered by Disqus