Dinsdag 23 Mei 2017 - 09:54

Laros: dubbelrol Pastoor evalueren

Algemeen Directeur Manfred Laros zegt in een interview met het Algemeen Dagblad vandaag dat de dubbelrol van trainer en technisch directeur van Alex Pastoor op dit moment besproken wordt. "Na het vertrek van Pim Verbeek is er veel extra druk op zijn schouders komen te liggen."

Verder stelt Laros in het interessante interview met Sparta-watcher Dennis van Bergen van het AD dat Heracles een goed voorbeeld is voor Sparta. "Een club die, ook wanneer het een slecht jaar heeft, niet bang hoeft te zijn voor degradatie."

Over de discussie over kunstgras, momenteel actueel, zegt onze Algemeen Directeur. "We evalueren over twee jaar. Dan loopt het vijfjarige contract met de leverancier af. Elke voetballiefhebber wil diep in zijn hart het liefst echt gras. Alleen: kunstgras is dermate veel goedkoper dat we gek zouden zijn om het er zomaar uit te gooien."

"Het is heel simpel als we op echt gras gaan spelen, leveren we ongeveer 15% van ons budget in. Daarmee is de kans dus vijftien procent groter dat we degraderen. Het is de vraag of de fans dan ook nog voor echt gras zijn."

Laat hieronder maar horen.Share |
comments powered by Disqus