Woensdag 09 Augustus 2017 - 06:45

Kamphuis fluit VVV - Sparta

Zaterdagavond om 18:30 begint het 52e eredivisieseizoen voor De Club van Rotterdam en welteverstaan in Venlo en tegen VVV. Zoals Jules Deelder ooit schreef in zijn "Als God in Venlo"; moet Sparta vooral naar vruh! Of de Venlonaren daar aan mee gaan werken valt natuurlijk nog te bezien. De KNVB stelde Jochem Kamphuis aan als arbiter voor deze ouverture.

Jochem Kamphuis doet het doorgaans niet beroerd voor onze club valt in de statistieken te lezen. Hij floot n keer eerder een wedstrijd tussen Sparta en VVV. Dat was bijna 4 jaar geleden toen Sparta op het Kasteel in de pilssssleague met 1-0 won van de plaatselijke trots uit Noord Limburg.

Jochem Kamphuis wordt deze wedstrijd bijgestaan door de assistenten Brondijk en Siebert. De 4e official is het heerschap Kooij.

Voor de wedstrijd in de kolkende Koel in Jocus Rik zijn nog kaarten verkrijgbaar. Steun Sparta dus en ga mee naar de Koel. Er zullen naar verwachting zo'n 350 mede supporters met je mee reizen. Ga voor de kaartverkoop naar Spartakaartje.nlShare |
comments powered by Disqus