Maandag 30 Januari 2017 - 15:35

Kaartverkoop halve finale van start

Over een dikke maand staat de bekerkraker tegen Vitesse op het programma. De kaartverkoop voor die halve finale is reeds gestart en zeer gunstig geprijsd. Dat zou toch wel een uitverkocht huis moeten opleveren zou je zeggen. Kom dus ook naar de halve finale en koop je kaarten snel!!!

Seizoenkaarthouders hebben voorrang voor terugkopen eigen plaats

Op woensdag 1 maart, aanvang 20:45 uur, strijden Sparta Rotterdam en Vitesse tegen elkaar op Het Kasteel om uit te maken wie de finale van de KNVB Beker gaat spelen.

Kaartverkoop

Seizoenkaarthouders krijgen het eerste recht om in de eerste kaartverkoopperiode hun eigen plaats in het Sparta Stadion terug te kopen. Na deze periode, die vanaf heden gestart is en loopt tot zondag 5 februari om 18:00 uur, start de kaartverkoop voor ClubCardhouders en hebben SeizoenClubCard-houders de mogelijkheid om twee extra kaarten te bestellen.

De prijzen voor de wedstrijd Sparta Vitesse zijn:
Tonny van Ede-tribune 18,- euro
Kasteeltribune 16,- euro
Denis Neville-tribune 14,- euro
Bok de Korver-tribune 12,- euro


Procedure terugkopen eigen plaats

KLIK HIER voor het terugkopen eigen plaats

Klik NIET op BESTEL op www.spartakaartje.nl Log in rechtsboven, klik daarna op uw naam. Bij 'Meldingen' ziet u de mogelijkheid uw eigen stoel te kopen.

Klik hier voor de uitgebreide handleiding voor het terugkopen van uw eigen plaats.

Vanaf dinsdag 31 januari is het ook mogelijk om uw eigen plaats terug te kopen in de Sparta Fanshop.

Rolstoel/Begeleiderskaarten zijn uitsluitend te koop in de Sparta Fanshop. Ook hierbij geldt dat seizoenkaarthouders voorrang hebben.Share |
comments powered by Disqus