Zaterdag 22 Juli 2017 - 14:17

Jong Sparta - Reading 0-0

Jong Sparta speelde vandaag tegen Reading FC. De wedstrijd was niet toegankelijk voor publiek. Sparta plaatste geen wedstrijdverslag op de officiŽle website, maar Reading deed dat wel.

Klik hier voor dat verslag.

Hoewel gisteren tegen Cambuur een hoop spelers van de A-selectie thuis mochten blijven, zaten er vandaag tegen Reading alleen maar spelers in de selectie die (normaliter) komende maanden niet kunnen rekenen op speelminuten in Sparta 1. Tegen Reading kon dus met recht gesproken worden over Jong Sparta. En over de A-selectie kan gezegd worden dat aardig wat spelers -tussen Brugge en HSV in- een week (wedstrijd)rust krijgen. Dat zie je niet vaak in de voorbereiding, maar het zal nodig zijn geweest.

Meest opvallend vandaag was dat Leonard Nienhuis meespeelde bij Jong Sparta. De keeper houdt formeel alleen zijn conditie op peil bij onze club, maar Pastoor heeft al aangegeven dat hij ook de kans kreeg om zich te bewijzen. Tegen Reading hield hij in ieder geval 'de 0'.

Opstelling Jong Sparta: Nienhuis, Klap, Bai Kamara, Luydens, Bouras, Rodriques, Soares Fonseca, Neral, Felicia, Harroui, BruteShare |
comments powered by Disqus