Donderdag 17 Augustus 2017 - 17:17

ITWM zoekt schrijftalent

Beste Spartanen, Op dit moment is de redactie onder onze bezoekers aan het peilen of er mensen zijn die zin hebben om mee te helpen deze site actueel te houden! Zin om mee te helpen? Lees dan het volgende stukje en mail naar itwmredactie@hotmail.nl

Bij ITWM staat de vrijheid van de Spartaanse opinie zeer hoog in het vaandel! Voorwaarde om mee te helpen aan onze website is dat je een mening moet hebben en dat je deze ook durft te uiten. Maar waar je ook tegen moet kunnen is dat reageerders en het ITWM team er wellicht zo nu en dan een andere mening op nahouden. It's part of the deal. Er is geen keiharde taakomschrijving voor deze functie binnen het ITWM team. Goed de Nederlandse taal machtig zijn is wel een voorwaarde. Verder heb je ook wel een beetje kennis hoe computers werken of heb je hier in ieder geval aanleg voor. Heb je vooral zin om wedstrijdverslagen te schrijven, maar ook voorbeschouwingen te maken, columns te schrijven of alleen nieuwsberichten te plaatsen? Het kan allemaal. Het enige waar we wel wat zekerheid over willen hebben is het commitment dat je voor langere tijd (en in ieder geval één seizoen) mee helpt onze website de "place to be" te houden voor alle Sparta supporters. Uiteraard kijken we na een paar maanden of het onderling allemaal werkt en klikt tussen jou en ons team.

Om maar direct met de deur in huis te vallen: ITWM wordt louter door vrijwilligers gemaakt. We houden eens per jaar een BBQ of een borrel, maar verder krijgen de vrijwilligers helemaal niets, nada, noppes. Inkomsten die er zijn gaan naar de site, naar sfeeracties, of naar andere Spartaanse goede doelen. Het is natuurlijk wel een rijke aanvulling op je CV of in je portfolio wanneer je kan melden dat je bij ITWM aan de slag bent :-) Wie wil dat nu niet? Iedereen die meewerkt aan ITWM heeft dan ook vooral het Sparta Supportershart op de juiste plaats en wil meewerken aan een site ‘voor- en door supporters’. ITWM wil ook (nog) actiever worden op sociale media. Dit werk bestaat onder meer uit modereren op Disqus, Facebook en nieuw (nog) te ontwikkelen media. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Dan ben je ook van harte welkom!

Kortom, ben je een trouw Sparta-supporter, kan je goed schrijven en lijkt het je leuk om dit seizoen een supporters-bijdrage te leveren aan deze site, dan ben je van harte welkom! Stuur ons een e-mail naar itwmredactie@hotmail.nl .

Over ITWM: Sparta Fanzine In The Winning Mood komt voort uit een papieren supporters magazine dat in 1992 als eerste in zijn soort naar Engels voorbeeld in Nederland gelanceerd werd. In 2003 ging het fanzine op internet en enkele jaren later werd ITWM volledig digitaal. ITWM trekt dagelijks duizenden bezoekers en is hiermee de meest aansprekende supporters website van Sparta Rotterdam. Het doel waarvoor ITWM ooit werd opgericht is de mening van de Sparta supporter te laten zien en te laten horen. ITWM is dus een website die door en voor Sparta supporters gemaakt wordt.Share |
comments powered by Disqus