Maandag 26 Juni 2017 - 14:47

Het moet niet gekker worden!

Afgelopen seizoen werd afscheid genomen van teammanager Jaap Sneep. Pastoor wilde, zo werd bekend gemaakt, 'een andere weg inslaan'. Wat die weg is, werd vandaag duidelijk. Pastoor slachtoffert Jaap Sneep voor zijn vriendje Leen van Steensel.

De keuze voor Van Steensel is even onbegrijpelijk als belachelijk. Dat Pastoor het uit hoofde van zijn functie om welke reden dan ook niet ziet zitten om met Jaap Sneep door te gaan is zijn goed recht, maar kom dan wel met een geloofwaardige vervanger, iemand die op zijn minst enige ervaring heeft als teammanager.

En dat is nu niet het geval. Pastoor vervangt een man die dit werk al jarenlang binnen de club verricht (en dus het klappen van de zweep kent) door iemand die tot voor kort zijn dagen vulde als tweede assistent trainer en 0,0 weet heeft van het werk als teammanager.

Het is dan ook een raadsel waarom Van Steensel naar voren wordt geschoven. Ziet Pastoor een onontdekt natuurtalent op dit gebied in Van Steensel, zat men door alle verschuivingen binnen de technische staf (zie het vorige bericht) een beetje met Van Steensel in de maag of is het gewoon vriendjespolitiek?

Wie het weet mag het zeggen!

Maar wat de reden ook mag zijn, de keuze voor Van Steensel is in het kader van het verder professionaliseren van onze club een belachelijke en eens temeer het bewijs dat Sparta snel een sterke technische man in de clubleiding op moet nemen; enkel al om meer van dit soort idiote beslissingen te voorkomen.Share |
comments powered by Disqus