Woensdag 26 Juli 2017 - 11:06

Geruchtenmachine: Verrips in verhuur, Nienhuis als ervaren stand-in

Het AD meldt vandaag dat Michael Verrips op de nominatie om verhuurd te worden. Leonard Nienhuis zou in dat geval, volgens het AD, vermoedelijk als ervaren stand-in bij de selectie gehaald worden.

De gedachte is niet onlogisch. Sparta heeft met Verrips en de Spaans-Belgische goalie Craninx twee toekomstige opvolgers voor Kortsmit in huis. Maar beide keepers moeten wel spelritme op doen. Jong Sparta speelt eigenlijk te weinig wedstrijden om dat voor elkaar te krijgen voor meerdere keepers; dat zagen we vorig seizoen al. Verrips zou dan ritme kunnen opdoen en zich bewijzen bij een andere club en Craninx veelal in Jong Sparta. Nienhuis zou dan de ervaren niet al te dure keeper zijn die in geval van nood kan bijspringen. De vraag is wel of er een (Jupiler League?) is die Verrips als eerste keeper wil huren.

In het AD wordt ook gespeculeerd dat Sparta ongeveer 750.000 euro voor Dumfries zou hebben ontvangen en dat Sparta daarnaast een (nog onbekend) doorverkooppercentage heeft bedongen, mocht Dumfries over een poosje Heerenveen verlaten voor een mooi transferbedrag.

Daarnaast heeft Dumfries nog wat mooie woorden over voor onze club, die hij dankbaar is. Uiteraard zijn wij Dumfries ook dankbaar. Kampioenschap, handhaving, behoorlijk een transferbedrag en dat alles verpakt in een zeer sympathiek mens. Geen slechte balans.Share |
comments powered by Disqus