Maandag 17 Juli 2017 - 09:10

Feyenoord toont interesse in Van Drongelen

Feyenoord heeft interesse in Rick van Drongelen. Martin van Geel heeft bevestigd dat Rick van Drongelen in beeld is bij de club uit Rotterdam-Zuid, zo meldt het AD.

Interesse is natuurlijk nog wat anders dan de portemonnee trekken. En dan moet het plaatje dat Feyenoord te bieden heeft ook nog eens interessant genoeg zijn voor Van Drongelen. Ook komen er steeds meer geruchten dat er andere –binnenlandse en buitenlandse- kapers op de kust zijn voor Van Drongelen. Of Van Drongelen inderdaad naar Feyenoord verkast is dan ook nog maar de vraag. Slechts weinig Spartanen zullen Van Drongelen graag zien spelen op Zuid, maar aan de andere kant zal Sparta er vooral zakelijk naar kijken. Van Drongelen is een speler die door Sparta opgeleid is, waar ‘we’ 2 seizoenen van hebben kunnen genieten en die voor Sparta op een gegeven moment wel een mooi transferbedrag zal moeten opleveren. Onze club zal die transfersom graag willen ontvangen om de selectie te versterken, de financiële positie van Sparta te versterken en onze club heeft ook nog wat geld nodig voor de wenselijke verbouwingen aan het stadion.

Binnen Nederland is Feyenoord momenteel één van de weinige clubs die zo’n transfersom eenvoudig kunnen ophoesten.

Sparta heeft op haart beurt interesse in Feyenoorder Lucas Woudenberg. Een mooi transferbedrag + Woudenberg erbij, die optie zal zeker onderzocht worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.Share |
comments powered by Disqus