Woensdag 06 September 2017 - 15:20

Excuses cateraar: pils goedkoper

Bij de wedstrijd Sparta Rotterdam – PEC Zwolle hebben onze supporters helaas problemen ondervonden bij de publiekscatering. Ondanks regelmatige controle bleek bij de wedstrijd dat in een verkoopunit van de Denis Neville-tribune de nakoeling van de biertap kapot was. Hierdoor kwam er extra druk te staan op de tussenbar in de gracht en het andere verkooppunt van deze tribune.

Het bleek een begin van een opstapeling van kleine problemen waardoor de drukte niet goed afgehandeld kon worden. Uiteindelijk heeft dit tot terechte irritatie geleid bij onze supporters.

Vanaf de komende thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn er een aantal maatregelen genomen waardoor wij proberen de wachtrijen te verminderen. Onder andere zal er in de verkoopunits van de Denis Neville-tribune extra personeel ingezet worden en wordt er kritisch gekeken naar de kwaliteit van het personeel. De tussenbar van de Denis Neville-tribune zal naast bier ook frisdranken en chips, candybars en popcorn gaan verkopen. Op de Bok de Korver-tribune zal ook standaard dit seizoen een extra verkooppunt worden gecreëerd net zoals op de Denis Neville-tribune met bier, frisdrank en chips, candybars en popcorn.

Zoals u wellicht gemerkt heeft gaan wij in steeds meer verkooppunten over op uitsluitend betaling met PIN of Contactloos betalen. Dit komt de snelheid erg ten goede. Op dit moment kunt u in alle cateringunits en in 'De Bosselaar' met PIN of Contactloos betalen. Op elke tribune is er één unit waar uitsluitend PIN/Contactloos mogelijk is. 'De Bosselaar' is ook uitsluitend PIN/Contactloos. Ook zal er de komende maanden op elke tribune minimaal één unit blijven waar u naast de PIN-pas ook met contant geld kunt betalen. Deze mogelijkheid zal echter wel afgebouwd worden in de toekomst.

Om onze excuses te maken voor de overlast bij de vorige thuiswedstrijd zullen alle frisdranken (0,5 liter) komende zondag één euro goedkoper zijn, namelijk € 2,50 in plaats van € 3,50. Ook de prijs van een grote bier zal zondag één euro in prijs worden verlaagd, namelijk € 3,50 ipv € 4,50.

Wij wensen u een prettige wedstrijd op Het Kasteel!

Sparta Stadion PubliekscateringShare |
comments powered by Disqus